top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNicoline van Marle

de perfecte bruidsjurk

Het is zover , jullie hebben besloten te gaan trouwen,maar waar begin je , hoe pak je zoiets groots aan .

Vroeger begon je met het kopen van magazines om inspiratie op te doen en achter adressen van leveranciers te komen.

Tegenwoordig struint iedereen het internet af, Pinterest is daar een goed hulp middel bij. Het maken van een mood board, geeft je een mooi overzicht van japonnen waar jouw oog op valt. Selecteer alles wat je mooi vind of het je staat, dat zie je later wel, zo sluit je niks uit.


Mood board
Vroeger, scheren / knippen / plakken

Stel een budget vast, wat mag jouw bruidsjurk gaan kosten ?


Het maken van afspraken bij de bruidskleding zaken kan je ruim van te voren inplannen.

Zo voorkom je dat je onder druk word gezet tot aankoop van een japon.

Belangrijk is dat je 6 maanden voor je huwelijks datum weet met wie je in zee wil gaan voor deze grote aankoop. Wat mij de laatste tijd opvalt is dat iedereen zich zelf lastig vind, niet meer gewend zijn aandacht en advies te krijgen. Ook mooie materialen zijn voor de meeste niet meer gewoon.Dit zijn wel heel belangrijke zaken voor een perfecte jurk. Wees niet bang je bent nooit lastig. Koop nooit een bruidsjurk in 1 keer. Neem afstand laat het bezinken, zet geen handtekening !!!!! Ga een week later nog een keer passen . Is hij nog steeds perfect, dan weet je het zeker.Studio hillenius couture
laatste fitting

Krijg je het gevoel, dat jouw jurk niet bestaat, dan word het de hoogste tijd om bij designers langs te gaan. En het zal je verbazen dat het kosten plaatje in de meeste gevallen niet veel hoger is. Ook hier geld, laat je niet gek maken, neem altijd een paar nachten afstand.


Koop je een japon uit een collectie, let er dan goed op dat er een nieuwe voor je word besteld, loop niet het risico dat het pas model de jouwe word.

Let ook op de levertijd, vrijwel geen enkele japon pas direct perfect, Plan ruim tijd in voor aanpassingen aan je bruidsjurk. liever een keer te veel doorpassen dan voor verrassingen te komen staan .


kant zijde kralen parels
Schatkamer aan stoffen

Ga je een japon laten ontwerpen en vervaardigen, dan kom je in een ander traject terecht. Wil je meer weten over onze werk wijze lees dan het kopje process op de web site.

Hou rekening met ongeveer 6 doorpassen. Iedere pas beurt is een samen werking tussen het designteam / atelier en de klant. Bij ons is een eerste afspraak altijd vrijblijvend, wij zijn geen verkopers maar ontwerpers. Ik ben van mening dat de klant maar ook wij blij moeten zijn met het ontwerp. Het is een samenspel. De perfecte trouwjurk is een combinatie van figuur en karakter.Nicoline van Marle
408 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page