top of page

                      PROCESS

Ambacht Couture Design Weddingdress trouwjurk bruidsjapon

Tijdens onze eerste afspraak hebben we een uitgebreide kennismaking . Wat zijn je wensen, budget en hoe gaat je dag eruit zien , wie ben je . Na dit gesprek zijn wij samen in staat zijn om het perfecte ontwerp te creëren wat past bij jouw figuur en karakter. Aan de hand van onze pascollectie gaan we kijken, voelen en passen of jouw visie en het ontwerp van ons ook daad werkelijk klopt. Het draait allemaal om de basisvorm, als de basis goed is kunnen we karakter gaan toevoegen om uw #droomjurk te realiseren. Wij laten jou voelen welke eigenschappen verschillende zijden en/of kanten op jouw lichaam hebben. 

De uitstraling en beweging van de gekozen zijde is erg belangrijk, zijn kleur, schaduwwerking en beweging zijn allemaal een bepalend onderdeel van het ontwerp. Op deze manier delen wij onze kennis met jou en samen komen we tot een creatie. Na een eerste passessie heb je een goed beeld van wie wij zijn en wat we voor je kunnen betekenen.

Vervolgens maken we een schets van jouw ontwerp met stalen van de stofkeuzes, inclusief kosten overzicht. Bij een tweede afspraak pakken wij de draad weer op. Klopt het nog steeds wat je voor ogen hebt. Voelt het nog steeds goed? Wij gaan eventuele aanpassingen en nieuwe ideeën bekijken, om de puntjes op de 'i' te zetten. Als alles klopt gaan we samen verder, dan gaan we je opmeten en in plannen bij het atelier. Na het opmeten volgen er tussen de 4 en 6 passen, afhankelijk van het ontwerp. Bij iedere stap en beslissing hebben wij jou nodig, jij bent de perfecte paspop voor jouw eigen bruidsjurk. Zo komt stapsgewijs met steeds meer verfijning in jouw one-of-a-kind creatie.

Nicoline van Marle & Marieke Kuhlmann

bottom of page